альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

КП "Водопостачання" інформує

КП «Водопостачання м.Вознесенська» отримало анонімну інформацію, яку розповсюджують невідомі особи за допомогою мобільних додатків. Інформація іде про відключення підприємства від електроенергії, та як наслідок, можливість залишення міста без централізованого водопостачання.
Так ось, на зазначені припущення, а інформація без підпису, та не підтверджена фактами є плітками, повідомляємо що, Централізоване водопостачання відноситься до об’єктів критичної інфраструктури.
До об’єктів критичної інфраструктури можуть бути віднесені підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, які:
надають послуги у сферах життєзабезпечення населення, зокрема у сферах централізованого водопостачання, водовідведення….
Тобто насосні станції, які качають воду з підземних надр, та перекачуючи насосні станції, які перекачують та подають воду кінцевому споживачу, мають працювати при навіть самих найгірших умовах. Так, не будемо заперечувати, є поточна заборгованість за спожиту електроенергію, яка сплачується відповідно до узгоджених термінів з Миколаївобленерго. Проте, мови про залишення міста без води не може бути допущено.
Зазначена інформація є неправдивою та націлена на погіршення репутації підприємства та дестабілізації соціального становища у місті. Рекомендуємо не звертати уваги на плітки, які розсилаються без підписів та без вказування джерел інформації.
Адміністрація пропонує надавачу зазначених припущень зв’язатися з директором підприємства для визначення першопричин надання такої інформації. (тел.066 6658150)
З Повагою,
адміністрація КП «Водопостачання м.Вознесенська»



скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.08.2021 0 361
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно