альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Непутяща матір

З метою профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності, а також обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які проживають в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, Службою у справах дітей Вознесенської міської ради  було проведено рейд, під час якого було відвідано родину, в якій виховуються двоє малолітніх дітей.

Під час з’ясування умов проживання дітей в родині були виявлені наступні факти: матір’ю не створені належні умови для проживання та виховання дітей, в будинку панує безлад, стоїть сморід, всюди бруд та сміття. Ліжечка, на яких сплять діти,  в неохайному стані , постіль брудна. У родини відсутні запаси їжі.

Лінь матері і нехтування своїми батьківськими обов’язками призвели до того, що родина не отримує державну соціальну допомогу на дітей, оскільки вона не знайшла часу вчасно переоформити документи в управлінні соціального захисту населення. В будинку за борги відключено енергопостачання, тому мати готує їжу на подвір’ї на відкритому багатті, що створює небезпеку для малечі.

Внаслідок ситуації , що склалася в родині матері було рекомендовано написати заяву про тимчасове влаштування дітей до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Вознесенської міської ради. Таким чином, наразі діти знаходяться в безпеці, огорнуті захистом і турботою держави, а матері надаються соціальні послуги з метою подолання складних життєвих обставин та створення умов, які необхідні для скорішого повернення дітей в родину.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.06.2018 0 2 290
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно