альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Скажіть пожежам на відкритих територіях «НІ»!

У спекотну погоду ймовірність виникнення пожеж на відкритих територіях стрімко зростає. Вогонь під дією навіть легенького вітру швидко розповсюджується по висушеному сухостою. Вогнеборці Вознесенщини вимушені приборкувати одну за одною пожежі під пекельним сонцем. Але хто ж винен у тому, що сотні гектар рослинності на полях, узбіччях доріг, луках нещадно вигорають? Прикро, що саме людська рука прикладається до винищення природного фонду. Недбала поведінка з вогнем, порушення правил пожежної безпеки - основні причини займань, і подальшому - пожеж значних масштабів.
З початку року на території м. Вознесенська, м. Южноукраїнськ та Вознесенського району зареєстровано 89 пожеж, з яких 23 – на відкритих територіях.
Рятувальники застерігають жителів та гостей нашого краю! Основні правила безпеки, яких варто дотримуватися, не складні і не вимагають ніяких матеріальних витрат, проте їх своєчасне й ретельне виконання дозволить вберегти від біди:
•не викидайте на землю непогашені недопалки;
•не поливайте сухотрав’я легкозаймистими речовинами;
•не залишайте без нагляду розпалені вогнища;
•завжди майте під рукою первинні засоби пожежогасіння;
•коли полум’я догоріло, засипте його землею або залийте водою;
•не дозволяйте дітям гратися із вогнем та розводити багаття без нагляду дорослих!

Першочергове завдання кожного відповідального громадянина полягає у збереженні природного фонду, а не його навмисному винищуванні! У разі екстреної ситуації звертайтеся за номером Служби порятунку «101»!

Відділ з питань НС та ЦЗ населення апарату
виконавчого комітету Вознесенської міської ради

Вознесенське РУ ГУ ДСНС України
у Миколаївській області
скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.08.2021 0 681
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно