альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Одним із найсерйозніших злочинів проти людини є торгівля людьми

З метою підвищення рівня поінформованості населення Територіальної громади міста Вознесенська до теми торгівлі людьми, яка є одним із найсерйозніших злочинів проти людини, протягом минулого тижня проведено тематичну інформаційну кампанію.
Так, бібліотечні фахівці під час акції акцентували увагу, що відзначення 30 липня 2021 року Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми дає можливість ще раз нагадати усім про актуальність цієї проблеми, а також необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідуванні злочинців, надання допомоги постраждалим, ведення профілактичної роботи. Відвідавши заходи тематичної акції, користувачі бібліотек отримали можливість ознайомитися з правовими нормами українського та європейського законодавства із протидії торгівлі людьми, соціологічними дослідженнями, статтями з наукових збірників та періодичних видань, переглянути відеоматеріали .
В Територіальному соціального центрі обслуговування було організовано виставку та роздачу тематичних буклетів, а соціальними працівниками Вознесенського міського центру соціальних служб проведено роз’яснювальну роботу щодо загальних правил безпечних поїздок за кордон. Спеціалістами Управління соціального захисту населення при консультуванні з соціальних питань надавались роз’яснення щодо запобігання потрапляння населення в трудову експлуатацію.
По всьому світу коло торгівлі людьми розривається, тема про це розкрита у фільмах «Станція призначення - Життя», «Життя на продаж».
Нагадуємо! У разі виникнення небезпеки стати жертвою торгівлі людьми або у разі володіння інформацією щодо таких людей, необхідно звернутись за номерами телефонів Національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів: 0 800 505 501 (безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні), 527 (безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні), графік роботи гарячої лінії: пн-нд з 08:00 до 20:00 або до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, вул.Пушкінська, 1,каб.2, тел. 32292, до Вознесенського міського центру соціальних служб Вознесенської міської ради, вул.Соборності,41, тел. 32107, графік прийому звернень: пн-пт з 08:00 до 16:00.

Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради.


скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.08.2021 0 449
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно