альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

З часів здобуття Україною незалежності проблема торгівлі людьми залишається надзвичайно актуальною. Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає кількість людей, які прийняли б ризиковані пропозиції працевлаштування за кордоном. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми.
У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.
Метою усіх заходів, які будуть проводитися цього року в рамках акції до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, є акцентування уваги громадськості на важливості офіційного та безпечного працевлаштування, нагадування, що неофіційне працевлаштування не гарантує виконання усних домовленостей з роботодавцем і може призвести до потрапляння в небезпечні ситуації експлуатації. Погоджуючись на роботу без оформлення трудових відносин, працівник автоматично власноруч позбавляє себе права вимагати від роботодавця забезпечення належних умов праці, оплати праці на рівні, встановленому державою.
По всьому світу коло торгівлі людьми розривається. Крок за кроком ми спільно продовжуємо долати рабство, тема про яке розкрита у фільмах «Станція призначення - Життя»), «Життя на продаж».
В першому півріччі 2021 року в Територіальній громаді міста Вознесенська не зареєстровано звернень, пов’язаних з торгівлею людьми.
У разі необхідності отримання консультації, пропонуємо звернутись за номерами телефонів Національної безкоштовної гарячої лінії з питань протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів: 0 800 505 501 (безкоштовні дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні), 527 (безкоштовні дзвінки з мобільних телефонів в Україні), графік роботи гарячої лінії: пн-нд з 08:00 до 20:00 або до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, вул.Пушкінська, 1,каб.2, тел. 32292, до Вознесенського міського центру соціальних служб Вознесенської міської ради, вул.Соборності,41, тел. 32107, графік прийому звернень: пн-пт з 08:00 до 16:00.
Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.07.2021 0 366
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно