альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Місія патронату – допомагати знедоленим діточкам!

Здається, діточки – це найдорожчий скарб, що може отримати людина протягом свого життя. Проте не всі, отримавши його, цінуютьцей подарунок долі і тоді на захист дітей стає Держава.

Так, на обліку Служби у справах дітей віднедавна перебувають двоє хлопчиків, мати яких не змогла створити належні умови для їх виховання та проживання. Вперше їй було простягнуто руку допомоги та тимчасово влаштовано дітей до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, надані рекомендації щодо усунення негативних факторів, які стали чинником потрапляння дітей до державного закладу. Подолавши за допомогою соціальних служб перешкоди, офіційно влаштувавшись на роботу, вона повернуласвоїх синочків до родини. Проте, родина продовжувала перебували під пильним наглядом соцслужб.

Сплинуло небагато часу, і до Служби у справах дітей знову почала надходити інформація про те, що мати веде антисуспільний спосіб життя, була звільнена з роботи за систематичні прогули і замість того, щоб займатися вихованням дітей, створювати їм умови для щасливого дитинства та розвитку , переховується з ними від соціальних служб по притонах та осередкам скупчення антисоціального елементу.

В одному з таких місць Служба у справах дітей за допомогою Сектору Превенції Вознесенського РУП ГУНП і знайшла матір діточок у засміченій квартирі , в якій панував суцільний безлад. Ця квартира здавна має недобру славу, де люди в угарі алкоголю та наркотиків спотворюють своє життя.

Наразі двійко чудових хлопчиків тимчасово влаштовані до патронатної родини, де вони будуть зігріті родинним теплом та зможуть відчути що таке щасливе та безтурботне дитинство, коли день починається з пробудження в чистому ліжечку від аромату смачного сніданку, а закінчується приємною стомленістю від насиченого позитивом літнього дня!

Наразі в місті триває розвиток послуги патронату над дитиною. Незабаром в нашій громаді почнуть працювати ще дві патронатні родини, які будуть готові охопити турботою знедолених діточок.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради


скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.07.2021 0 493
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно