альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Символічне святкування Дня захисту дітей у прийомній сім’ї

В м. Вознесенську  з 2007 року ефективно функціонує прийомна сім’я, в якій виховуються  троє прийомних дітей.  Вже повнолітні рідна донька та прийомний син навчаються у вищих навчальних закладах м. Дніпро.  Але батьківський потенціал в цій родині можна порівняти хіба що з невичерпним джерелом материнської любові та батьківської турботи, що прагне прийти на допомогу ще й іншим дітям, які на неї чекають.

День захисту дітей, який відзначається щороку 1 червня, став для цієї родини  символічним,  оскільки протягом останніх  років до даної прийомної сім’ї  вже влаштовувалися діти, і цей рік не став виключенням.

Так, 16.05.2018 року в приміщенні Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради відбулося знайомство прийомних батьків з  16-річною дитиною, позбавленою батьківського піклування .

Після знайомства прийомні батьки пройнялися турботою до дитини й зрозуміли,  що їх завдання  допомогти дівчинці побороти психологічну травму життя, а також  оформити відповідні документи, необхідні для  подальшої долі дитини.  Дівчина зі свого боку свідомо бажає виховуватися в прийомній сім’ї , оскільки життя в рідній сім’ї згадує з сумом та болем.

25.05.2018 року  виконавчий комітет Вознесенської міської ради  прийняв рішення щодо влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування  до прийомної сім’ї.

30.05.2018 року  урочисто в приміщенні виконкому Вознесенської міської ради  було підписано Договір про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї, між прийомними батьками та секретарем  Вознесенської міської ради Ларисою Торжинською. 

Сьогодні, в день останнього дзвоника, дівчинку радо прийняла в свою дружню родину загальноосвітня школа № 5,в якій вона продовжуватиме своє навчання та здобуде всебічний гармонійний розвиток.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.05.2018 0 1 343
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно