альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування передбачено компенсацію за належне житло

Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком понад 23 роки надається компенсація з державного бюджету за належне для отримання житлове приміщення!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 № 615 « Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків» затверджено Порядок виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
Якщо Ви перебували на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов як дитина-сирота або дитина, позбавлена батьківського піклування, і Вам понад 23 роки, просимо терміново до 9 липня звернутися до Виконавчого комітету Вознесенської міської ради (кабінет № 31) для підтвердження свого права на поліпшення житлових умов, як дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, особи з їх числа.
Ви маєте унікальну можливість одержати від держави грошову компенсацію за належне для отримання житлове приміщення.скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.07.2021 0 716
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно