альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Представник Вознесенського міськрайонного військкомату провела навчання з відповідальними працівниками установ та організацій міста

30 травня в приміщенні малої зали Виконавчого комітету Вознесенської міської ради керуючим справами виконавчого комітету міської ради Наталією Сербенюк було зібрано спеціалістів, відповідальних за військовий облік на підприємствах, в установах та організаціях міста.

Приводом для зібрання стала проведена напередодні в деяких установах міста перевірка ведення обліку військовозобов’язаних, ініційована представниками обласного військового комісаріату. За результатами даної перевірки було виявлено ряд недоліків, які потребували усунення. Тому Виконавчий комітет ініціював таке навчання в сфері ведення військового обліку. Його метою було перш за все роз’яснення норм керівних Постанов Кабінету Міністрів України для спеціалістів на підприємствах, установах і в організаціях.

Особливий наголос ставився на відповідальності, що може наступити в разі порушення норм цих Постанов. Спеціаліст військкомату Л. І. Звєрєва роз’яснила, яким саме чином слід заповнювати військово-облікові документи, а також як слід діяти у разі невиконання підопічними військовозобов’язаними настанов. Адже в деяких випадках бездіяльність спеціаліста може привести до тієї чи іншої відповідальності.

Також в процесі навчання було розглянуто ряд інших питань, серед яких були особливості бронювання військовозобов’язаних, повторна постановка на військовий облік осіб офіцерського складу, які були списані до настання 60-річного віку, коли це було обов’язково до настання змін в законодавстві, але виявляють бажання продовжувати виконувати військовий обов’язок в запасі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.05.2018 0 1 917
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно