альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Патронат над дитиною має бути в кожній громаді!

Кожен може зробити в житті помилку і від цього ніхто не застрахований. Головне - це вчасно усвідомити та почати її виправляти.
Сьогодні для 9-місячного хлопчика настав вирішальний день, оскільки протягом чотирьох місяців малюк виховувався в родині патронатного вихователя , але настав час, коли відповідно до законодавства він має повернутися в біологічну родину. Напередодні спеціалістами Служби у справах дітей міської ради було вивчено житлово - побутові умови, які родина створила для малюка, а також спроможність щодо його утримання.
Службою у справах дітей міської ради малюка було вилучено з родини, де матір систематично блукала, не займалася його вихованням, кидаючи сина на бабусю з інвалідністю.
За час перебування дитини в патронаті неповнолітня матір зробила висновки та зрозуміла, що може втратити назавжди своє дитя, а тому почала неухильно виконувати рекомендації соціальних служб. Кожен крок до соціалізації в суспільстві неповнолітній матері давався нелегко. Завдяки всебічній підтримці з боку Служби у справах дітей , Центру соціальних служб та патронатного вихователя, матір хлопчика усвідомила свою помилку та обрала шлях відповідального батьківства.
І хоча дитина повернута в родину, але деякий час родина перебуватиме під контролем соцслужб. Сподіваємось, що в подальшому матір дитини, усвідомлюючи свою батьківську відповідальність, не робитиме хибних кроків, що будуть йти всупереч інтересам дитини.
Маємо висловити велику подяку родині патронатного вихователя, яка у скрутний для дитини період щойно розпочатого нею життя, охопила його батьківською увагою та турботою. Саме в патронатній родині для малюка розпочалося справжнє правильне та захищене дитинство, де він кожного дня пізнавав оточуючий світ з позитивного боку, надвечір засинав під колискову , а вранці прокидався під лагідний погляд та усмішку патронатної матусі.
Патронат над дитиною вкотре довів свою актуальність в громаді і це робить його незамінним в питанні екстреної допомоги дитині, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Тож маємо на меті в напрямку соціального захисту дітей розвивати послугу патронату над дитиною в громаді та всебічно підтримувати патронатні родини. Долучайтеся до лав патронатних вихователів!

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.06.2021 0 496
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно