альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

V міська відкрита Спартакіада серед осіб з інвалідністю

10 червня відбулася V міська відкрита Спартакіада серед осіб з інвалідністю, в якій взяли участь представники Вознесенської, Миколаївської, Первомайської, та Южноукраїнської територіальних громад, Миколаївського та Вознесенського районів.
Завітали до нас голова Миколаївської обласної організації «Союз осіб з інвалідністю України» - Ольга Георгіївна Степаненко, Начальник Миколаївськогорегіонального центру «Інваспорт» - Тетяна Костянтинівна Жуковська, голова Первомайського фізкультурно-оздоровчого клубу для людей з інвалідністю «Прометей» - Олег Олександрович Шемчук, голова громадської організації «Вітовщина» «Союз осіб з інвалідністю України» Ольга Миколаївна Сливка, заступник голови Первомайської міської організації «Союз осіб з інвалідністю України» - Олег Вікторович Карпенко. Головною суддею була голова громадської організації «Вознесенська міська організація інвалідів «Союзу організацій інвалідів України» інвалідів «Союзу організацій інвалідів України» Валентина Андріївна Кривоносова.
Міський голова Євгеній Олександрович Величко привітав присутніх з відкриттям спартакіади і побажав усім перемоги.
Учасники змагалися з таких видів спорту як дартс, городки, баскетбол, боча, корн хол. Змагання проходили весело і з натхненням. З кожного виду змагань визначено переможців, які були нагороджені медалями, грамотами та цінними подарунками. В командних змаганнях з бочі перемогла команда «Дружба» Вознесенського відділення Фонду соціального страхування України і була нагороджена кубком. В індивідуальних змаганнях переможці вибороли 12 медалей, грамот та подарунків, які вручала начальник Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Ірина Анатоліївна Шишляннікова. Тренери з Вознесенської ЮСШ також взяли активну участь у суддівстві змагань.
Всі учасники заходу показали громадськості, що вони нескорені і народжені перемагати будь-які негаразди, які трапляються у їх житті та досягати поставлених цілей.



скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.06.2021 0 553
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно