альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У с. Мартинівське, що у складі Прибужанвської ОТГ, відкрито Центр тимчасового перебування іноземців

У квітні 2018 року введено в експлуатацію збудований за підтримки Європейського Союзу центр розміщення іноземців – порушників міграційного законодавства та іноземців, переданих до України в рамках міжнародних угод про реадмісію осіб.

30 травня центр відвідали представники Державної міграційної служби України, Представництва Європейського Союзу в Україні, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, місцевих органів влади та правоохоронних органів.

Посилення протидії незаконній міграції було однією з важливих вимог Плану дій з лібералізації візового режиму ЄС для України. 11 червня мине рік з моменту, коли українські громадяни отримали можливість подорожувати країнами ЄС без віз.

Запущений в експлуатацію центр є третім в Україні (інші два розташовано у Чернігівській та Волинській областях) і розрахований на одночасне утримання до 100 іноземців. Відкриття центру має суттєво скоротити витрати територіальних органів міграційної служби східних та південних областей на транспортування іноземців.

Миколаївський центр збудовано за проектом та із використанням досвіду закладів аналогічного призначення, які функціонують у багатьох країнах світу, та облаштовано сучасними системами безпеки та забезпечення життєдіяльності. Створено умови для забезпечення прав людини відповідно до стандартів ЄС, з можливістю роздільного розміщення різних категорій осіб, у тому числі сімей, приміщеннями для проведення релігійних обрядів, заняття спортом.

Відповідно до законодавства України до пунктів тимчасового перебування іноземців (ПТПІ) поміщуються за рішенням суду особи, які не мають підстав для перебування в Україні та не виконали рішення міграційної служби про примусове повернення. Зазначені особи перебувають у ПТПІ до завершення ідентифікації та організації примусового видворення.

https://dmsu.gov.ua/news/dms/vvedeno-v-ekspluatacziyu-mikolajvskij-punkt-timchasovogo-perebuvannya-inozemcziv.html

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.05.2018 0 2 103
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно