альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Відбулася зустріч виїзної робочої групи з питань евакуації з представниками евакуаційної комісії ВК ВМР разом з представниками евакокомісії Вознесенської РДА

24.05.2018 року о 10-00 відбулася зустріч представників евакуаційної комісії Виконавчого комітету Вознесенської міської ради з представниками евакуаційної комісії Вознесенської РДА та виїзною робочою групою з питань евакуації в складі: Маладченко Ю.Л. (заступник начальника Управління організаційних заходів цивільного захисту ГУ ДСНС в Миколаївській області), Горбачової О.А. (заступник начальника відділу цивільного захисту Управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдержадміністрації) та Токарева А.В. (завідувач обласних та міста Миколаєва курсів вдосконалення керівних кадрів).

На зустрічі приділялася увага навчанню з евакуації населення міста Вознесенська у разі загальної аварії на ВП «Южно-Українська АЕС», а саме: збір комісії з питань ТЕБ та НС та комісії з питань евакуації міста Вознесенськ та Вознесенського району у разі аварії на ВП «Южно-Українська АЕС» з подальшим оповіщенням населення за допомогою місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення з подачею сигналу «Увага всім».

Приділялась увага щодо злагодженої роботи всіх ланок цивільного захисту міста Вознесенськ та Вознесенського району у випадку аварії та забезпеченню населення засобами стабільного йоду.

Особливою увагою для виїзної робочої групи було приділено маломобільним верствам населення, так як вони обмежені в самостійному пересуванні. Основним завданням, яке було поставлено відділам з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту, - це розроблення в плані евакуації міста та району окремого пункту щодо евакуації маломобільних верств населення.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій

та цивільного захисту населення апарату

Виконавчого комітету Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.05.2018 0 979
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно