альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

9 травня 2021 року - День матері в Україні

День матері міжнародне світо на честь матерів. В Україні цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99.

Вітати дорогих та шановних матусь прийнято квітами, подарунками, щирими словами вдячності. Учні шкіл можуть приготувати концерт жінкам. В цей день купують квіти, готують презенти для своїх рідних матусь і висловлюють безліч теплих слів. На вимогу часу досить популярною традицією стало вітати у соціальних мережах. Переглядаючи стрічку новин зранку у другу неділю травня, обов’язково згадаєте, що сьогодні свято Дня матері 2021 року.

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

На День матері діти дарують своїм матерям квіти, святкові листівки, роблять подарунки власними руками, присвячують мамам пісні та вірші. Якщо говорити про дорослих дітей, то прийнято дарувати подарунки, щоправда, до них вже жодних побажань немає – головне, що вони були від серця та з добрими намірами.

У цей святковий день очі всіх мам на світі сяють по-особливому, адже їх вітають найрідніші люди в житті – їхні діти. Від щирого серця вітаємо всіх матусь зі святом і бажаємо щастя, море посмішок, натхнення і, звичайно, терпіння, адже без нього нелегко нести почесне звання "мама". Бережіть себе і будьте щасливі, а ваші діти в свою чергу оберігатимуть вас від бід і розчарувань. Зі святом, наші дбайливі голубки!


Управління соціального захисту населення

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.05.2021 0 883
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно