альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Матері загиблого учасника російсько-української війни вручили барельєф «Ікона пам’яті загиблим за Незалежність України»

26.03.2021 р. у великій залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради відбулася церемонія вручення барельєфу «Ікона пам’яті загиблим за Незалежність України» Карбівничій Олені Миколаївні, матері загиблого бійця, учасника бойових дій в зоні АТО. В барельєфі відобразилися та щільно переплелися безліч символів: любов, втрата, смуток, біль, надія, незламність духу та віра.
«Ікону пам’яті» вручають батькам загиблих воїнів в надії, що вона буде передаватися як родинна цінність у спадщину від батьків до онуків.
Загибель наших військових та добровольців стала болючим ударом і тепер ніяким чином не може бути забутою чи трактованою інакше, ніж як свідомий акт жертовності та боротьба за майбутнє всього українського народу, його свободу та право обирати власний шлях.
Вручали «Ікону пам’яті» Олені Миколаївні міський голова Величко Євгеній Олександрович, голова ГО «Вознесенська спілка учасників АТО» Прутян Олександр Анатолійович, Довбенко Володимир Михайлович - побратим Сергія, які висловили свою повагу та шану матері за виховання справжнього мужнього воїна.
Начальник Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради Шишляннікова Ірина Анатоліївна зачитала звернення від автора проекту «Ікона пам’яті» до присутніх на вшануванні пам’яті загиблих за незалежність України.

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.03.2021 0 666
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно