альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дитина завжди потребує батьківської уваги!

«Вони не знаходять часу, щоб поспілкуватися зі мною», - такі були перші слова дівчинки-підлітка представникам Служби у справах дітей Вознесенської міської ради після ночі у реанімаційному відділенні лікарні. Мова йшла про найрідніших людей: тата та маму. На жаль, в житті так буває: батьки розлучаються , створюють інші сім’ї, в яких також народжуються дітки, тому, іноді, старшим дітям приділяється менше уваги .
Так, на території нашої громади стався вже другий прикрий випадок спроби підліткового суїциду.
Саме батьківська неуважність до життя та проблем дитини, нерозуміння хиткості емоційного стану у підлітковому віці стало причиною спроби вкоротити собі віку.
У даному випадку негативний вплив соцмереж не підтвердився.
Щоб розібратися в складній життєвій ситуації, яка могла призвести до трагічних наслідків, працівниками Служби у справах дітей міської ради було проведено профілактичну роботу як з неповнолітньою, так і з її батьками. Усім разом довелося шукати оптимальні шляхи виходу з даної ситуації.
З метою виведення дівчинки з кризової ситуації та стабілізації психологічного стану неповнолітній було запропоновано пройти курс соціально-психологічної реабілітації в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, підпорядкованому Службі у справах дітей Вознесенської міської ради, на що дитина та її батьки погодилися. Сподіваємось, що спільними зусиллями нам вдасться запобігти рецидивів у громаді.
Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради багато років успішно працює з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, надає їм психологічну допомогу та сприяє їх соціальній реабілітації.
Шановні батьки, не зважаючи на вік дитини, навіть якщо вона вище вас за зростом, вона потребує не менше уваги, ніж коли була маленькою. Тож закликаємо батьків до тісної співпраці з навчальними закладами, соціальними службами, які мають ресурси і досвід роботи з питань підліткової безпеки.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.03.2021 0 774
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно