альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Звертаючись за послугами до КП «Регспод», вимагайте фіскальний чек під час здійснення розрахунків!

Постійна боротьба між підприємцями і податковими органами за сплачені чи не сплачені податки триває. Нещодавно держава відтермінувала обов’язкове використання касових операцій при здійсненні будь-якої підприємницької діяльності. Але кожен підприємець може використовувати його за власною ініціативою.
Це ж правило стосується і комунальних підприємств Вознесенська. Тому керівництво громади вирішило розпочати зміни у відносинах між клієнтами та надавачами послуг на прикладі наших КП.
Донедавна Комунальне підприємство «Регспод» не мало в своєму розпорядженні касового апарату. Той пристрій, що був у підприємства в наявності, виконував лише функцію принтера. В той же час, повноцінний касовий апарат записує і передає усі касові операції підприємства до податкових органів. Таким чином контролюється кожна зароблена копійка. Кожна операція фіксує факт сплати усіх передбачених законодавством податків.
Відтепер на КП «Регспод» запрацював повноцінний касовий апарат. Кожен клієнт може бути впевненим, що усі належні податки підприємством будуть сплачені. Послуги надаватимуться більш прозоро, а клієнти матимуть впевненість у їхній якості.
Звертаючись за послугами до КП «Регспод», кожен має отримати фіскальний чек після здійснення розрахунків! Його можна відрізнити від інших платіжок за специфічними реквізитами. На прикріпленому фото представлено, як виглядає фіскальний чек комунального підприємства «Регспод».

При здійсненні розрахунків, просимо звертати увагу на отриманий документ та вимагати саме фіскальний чек,  звертаючи увагу на такі реквізити:
  • Назва підприємства - КП “Регспод
  • Точна адреса підприємства
  • Податковий номер - ПН 000024796802
  • Заводський та фіскальний номери фіскального апарату
  • Логотип фіскального апарату “Екселіо”
Коли ми всі разом почнемо вимагати від продавців фіскальні чеки, вони змушені будуть використовувати касові апарати, щоб не втратити своїх клієнтів. А переваг в такій вимозі одразу кілька. Це не лише гарантія сплати податків. З фіскальним чеком набагато легше довести свою правоту в спірних питаннях. Будь яка судова інстанція вимагатиме саме фіскальний чек для захисту інтересів споживача. Сервісні та ремонтні компанії також вимагають саме фіскальний чек, як підтвердження купівлі товару в конкретному місці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.02.2021 0 1 007
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно