альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Родина для маленької квіточки

Кожна дитина має зростати у люблячій сім’ї, де її поважають, захищають, створюють умови для розвитку особистості, піклуються про здоров’я, навчають любити і бути людиною. Було б дуже гарно, щоб у всіх дітлахів було таке щасливе дитинство, адже виховання дитини в сім’ї є надзвичайно важливим для її нормального зростання та формування особистості.
Реалії життя показують іншу картину. Серед нас є діти-сироти, батьки яких померли. Втратити рідну людину завжди дуже страшно, але набагато страшніше, коли дитина стає сиротою за живих батьків. Ці діти потребують великої уваги і підтримки з боку держави та соціальних служб.
Сьогодні для дворічної дівчинки, мати якої знехтувала своїм обов’язком щодо донечки, знайшлася сім’я. Сім’я патронатного вихователя, яка створена і успішно працює в нашій громаді, зігріє і подарує родинне тепло і піклування цій чудовій дівчинці.
Ці люди з великим серцем вже неодноразово прихищали діточок, що опинилися в складних життєвих обставинах, адже діти - це наше майбутнє, і не важливо чи то твоя рідна дитина, чи просто маленька особистість, яка хоче відчути твою підтримку та часточку любові. Ми повинні пам’ятати, що для щастя цих дітей потрібно так мало: добре слово, привітна посмішка і надія на краще майбутнє.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.01.2021 0 668
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно