альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Порятунку в родині потребують не тільки діти…

З метою перевірки інформації, що надійшла від мешканки міста про сім’ю, батьки якої неналежним чином виконують батьківські обов’язки відносно своїх малолітніх дітей, ведуть аморальний спосіб життя та зловживають спиртними напоями,  Службою у справах дітей Вознесенської міської ради 03 квітня було здійснено вихід за місцем проживання вказаної родини.

Перевіркою встановлено, що мати дітей не працює, єдиним джерелом доходів родини є державні соціальні виплати на дітей.  Двоє малолітніх дітей недолугих батьків проживають з бабусями в той час, поки батьки прожигають життя і з’ясовують між собою стосунки з бійками та лайками. В будинку бруд, безлад, потрощені меблі.

Під час відвідування родини було складено акт обстеження умов проживання, проведено профілактичну роботу з матір’ю щодо  виконання батьківських обов’язків, надано рекомендації негайно звернутися до лікаря-нарколога з метою проходження дезинтоксикаційного протиалкогольного лікування, а також звернутися із заявою до поліції про спричинення їй  тілесних ушкоджень,оскільки з її слів стало відомо,що її чоловік систематично застосовує до неї фізичну силу, внаслідок чого на її тілі утворилися крововиливи.

Дану родину запрошено на засідання комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради з метою визначення шляхів подолання сімейного неблагополуччя,та створення належних умов для виховання та проживання діток.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 04.04.2018 0 1 642
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно