альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Міський голова провів засідання постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

25 листопада 2020 року міський голова Євгеній Олександрович Величко провів засідання постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради.
На її розгляд було винесено такі питання:
1) Підготовка служб та засобів до роботи в несприятливих погодних умовах зимового періоду
2) Питання роботи Вознесенського ринку в умовах карантинних обмежень.
Представники служб та відділів доповіли голові громади про поточний стан підготовки до зимової непогоди. Так, в резерві наявні матеріальні засоби для оперативного реагування на можливі виклики. Присутні домовились про взаємодопомогу та взаємне інформування про ускладнення погодних умов.
Важливим питанням життя громади є обмеження щодо роботи Вознесенського ринку. Кабінет міністрів затвердив Постанову № 641, яка регулює питання карантинних обмежень у вихідні дні. Нею передбачено заборону роботи торгових точок непродовольчої групи. Правоохоронні органи зобов’язані реагувати на порушення норм Постанови штрафами. З іншого боку підприємці вже виснажені попередніми карантинними заборонами і вимагають права працювати. Тому міський голова надав доручення направити лист до Верховної ради України з проханням дозволити нашим підприємцям торгувати, дотримуючись загальних карантинних заходів (маски, соціальна дистанція тощо).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.11.2020 0 1 012
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно