альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

БІБЛІОТЕКА №1 ОБ’ЄДНУЄ ЖІНОК ГРОМАДИ. ПРИЄДНУЙТЕСЬ І ВИ!

Схоже коронавірус не збирається залишати нас у спокої, тож, мусимо і далі працювати в умовах, які він нам диктує. І щоб бути корисними своїй громаді навіть за таких умов, ми запроваджуємо нові форми роботи. На запит наших користувачів ми створили жіночу міні-спільноту і дали їй назву «Про наше, про жіноче». Говоримо тут про все і про життя, і про політику, і про поезію, відволікаючись від усіх життєвих клопотів.

Останню зустріч ми провели з місцевим поетом Волошиним Б.М. Досить яскрава, насичена цікавими подіями, біографія Бориса Максимовича дозволила жінкам зазирнути у його внутрішній світ, почути щирі й відверті відповіді на поставлені бібліотекарем запитання, а головне, послухати його вірші, більшість яких він присвятив коханій дружині. Вірші, тепла й невимушена розмова підігріта гарячим, запашним чаєм— гарний і корисний відпочинок для наших користувачів.

Шановні жінки громади! Бібліотека №1 — це ваше місце зустрічей! Ви тут можете спілкуватись, сперечатись, обмінюватись гарними рецептами та ін.

Наша жіноча спільнота — для всіх жінок громади. Ми вас чекаємо!

Телефонуйте нам: 05134-3-23-34 ;066-262-93-26.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.11.2020 0 863
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно