альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги суб’єктів господарювання! На Миколаївщині триває масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників

Управління Держпраці у Миколаївській області наголошує на необхідності встановлення доброчесних відносин між працівником та роботодавцем. Влітку 2020 року Управління здійснювало активну інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо порядку належного оформлення трудових відносин, а зараз, восени, триває масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників.
У разі виявлення під час заходів контролю допуску до роботи працівника без укладеного трудового договору або порушень порядку оформлення трудових відносин до підприємця-порушника будуть застосовані заходи впливу.
З метою забезпечення додержання вимог чинного законодавства Управління Держпраці у Миколаївській області готове надати суб’єктам господарювання консультативну допомогу. Отримати інформацію з питань щодо найбільш ефективних способів додержання норм законодавства про працю з питань оформлення трудових відносин можна за телефоном: (0512)362288.

Прес-служба управління
Держпраці у Миколаївській області
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.09.2020 0 764
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно