альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

30 вересня – День усиновлення!

Уже стало традицією, що в останній день вересня ми відзначаємо прекрасне та величне свято – День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
Сьогодні в родинах нашої громади зростають 32 усиновлених дитини. Зберігаючи таємницю усиновлення, ми не можемо назвати прізвища цих людей, але з впевненістю можемо сказати, що завдяки їх любові, гуманності і милосердю діти знайшли матір та батька, щасливу родину, сімейний затишок.
Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.
Усиновлення – це не лише вирішення проблем дитини, яка втратила сімейне оточення, це і вирішення проблем дорослих, які хочуть виховати дитину, яка народжена не ними, але потребує саме їх любові та піклування.
Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих так і з боку дитини.
Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами…
Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих! Зі святом Вас шановні! Тож прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім'ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.09.2020 0 789
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно