альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага! Екстрене засідання Штабу з запобігання медико-біологічної надзвичайної ситуації (Covid-19)

В неділю, 06 вересня керівником Міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації на території Вознесенської міської об’єднаної територіальної громади Юрієм Сметаною було скликано екстрене засідання згаданого Штабу.
Підстав для терміновості було одразу кілька. По-перше, територію Вознесенської міської об’єднаної територіальної громади вищими органами із запобігання розповсюдженню Covid-19 віднесено до «жовтої» зони. Звідси випливає цілий ряд більш жорстких заходів дотримання карантину, які набувають законної сили з 07 вересня 2020 року.
Другою і головною підставою екстреного засідання було виявлення вже другого випадку захворювання на хворобу Covid-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 у працівників Вознесенської гімназії ім. Тараса Шевченка. У зв’язку з тим, що відбувся масовий контакт хворих з іншими працівниками школи, прийнято рішення про переведення гімназії на дистанційне навчання протягом 14 календарних днів з дня останнього контакту хворих з колективом та учнями школи. Наразі у контактних осіб збирають матеріали для лабораторних досліджень.
Також на засіданні розглянуто питання посилення контролю за дотриманням більш жорстких карантинних заходів в місцях масового скупчення людей. В першу чергу перевірятимуться мережеві заклади торгівлі, такі як магазини «33 м2», «АТБ» тощо. Посилюються й заходи впливу для припинення стихійної торгівлі.
Розглядаються й різні варіанти щодо регулювання пасажиропотоку в маршрутних пасажирських перевезеннях. Так, висувалась пропозиція щодо організації окремих шкільних маршрутів перевізниками громади, що мали б перевозити виключно школярів. Ще одним методом, який вже частково запроваджений, є розділення початку занять в школах на 8:00 та на 9:00. Таким чином члени Штабу сподіваються зменшити кількість пасажирів, що одночасно знаходитимуться в одному автобусі. Для зручності батьків учнів, які навчатимуться з 9:00, висувалась пропозиція щодо переведення закладів бюджетної форми фінансування на режим роботи з 09:00 по 18:00. Протягом кількох найближчих робочих днів ці пропозиції будуть розглянуті й буде прийнято остаточне рішення.
Детальніше з розпорядженням по Вознесенській гімназії ім. Тараса Шевченка можна ознайомитись за посиланням: Завантажити 
 Переглянути 


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.09.2020 0 4 877
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно