альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги бджолярів!

     Виконавчий комітет Вознесенської міської ради інформує, що Урядом прийнято зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 107 (у редакції постанови КМУ 395 від 20.05.2020) «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції».

    Поточного року одним із напрямків державної підтримки, спрямованої на розвиток тваринництва, є надання фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім’ї.

     Дотація за бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60 000 гривень одному отримувачу.

    Для отримання дотації за бджолосімї фізичній особі необхідно зареєструвати пасіку в органах місцевого самоврядування та звернутись додержавної лікарні ветеринарної медицини для отримання ветеринарного паспорта пасіки. Також зареєструватись в Державномуреєстрі потужностей як оператор ринку та відкрити рахунок в установі банку.

     До органів місцевого самоврядування до 1 жовтня поточного року слід подати копії паспорта фізособи, паспорт пасіки, рішення про держреєстрацію потужностей, довідку про відкриття рахунку та довідку, видану органом місцевого самоврядування,про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів(для надання довідки проводиться обстеження пасіки та складається відповідний акт).

      Довідки за телефоном (05134)3-23-30

      Відділ економіки апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.08.2020 0 1 009
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно