альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом громадян у день святкування 223-ї річниці Вознесенська

17 травня міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, під час якого було розглянуто 5 звернень від вознесенців.

Учасники АТО звернулися до очільника міста з проханням допомогти в організації більш масового санаторно-курортного лікування, оскільки в цьому році значна кількість ветеранів війни на Сході України виявила бажання скористатися таким правом. Віталій Луков запевнив чоловіків, що детально розгляне питання санаторного лікування учасників АТО та зробить усе можливе, аби кількість путівок на оздоровлення для воїнів тільки зростала.

Мешканка міста отримала відмову в реєстрації постійного проживання від спеціаліста міської ради в даній області, на що поскаржилася міському голові. Очільник міста надав вказівку скликати робочу нараду для надання жінці максимального об’єму інформації з проблем, що її турбують, а також допомоги у вирішенні проблем з реєстрацією у місті.

Інші звернення стосувалися конфліктних ситуацій з службами енергопостачання, які працюють у місті, допомоги для осіб, що потрапили в скрутну життєву ситуацію.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою vdlukov@ukr.net.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.05.2018 0 897
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно