альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

1 червня – День захисту дітей

Дитинство - це те, з чого починається життя кожної людини. Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та надії. Цей день — нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на ім'я, по батькові та прізвище, виховання в сім'ї, спілкування з батьками та іншими родичами, на свободу думки і релігії, на освіту, на майно, на медичне обслуговування, відпочинок і дозвілля, на захист від домашнього насильства та експлуатації дитячої праці.
У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.
Сьогодні в нашій громаді є діти, які потребують батьківської турботи та сімейного затишку. Стало доброю традицією напередодні цього знаменного свята здійснювати мрію дитини виховуватись в сімейному оточенні.
Виходячи з найкращих інтересів дитини, Службою у справах дітей Вознесенської міської ради спільно з Вознесенським міським ЦСССДМ було знайдено прийомних батьків, чиї невтомні серця готові пригорнути до себе та взяти в свою родину підлітка, що залишився без батьківського піклування та виховується у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. День знайомства хлопчика з прийомними батьками назавжди змінив світогляд дитини про, те якою має бути родина. Адже, за словами прийомної матері –чужих дітей не буває!
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання від нас, дорослих. Нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань. Міцного здоров'я вам, успіхів у навчанні та безмежного щастя.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.06.2020 0 792
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно