альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Батьківська безвідповідальність, що могла призвести до трагічних наслідків

Надвечір 9 травня, коли вся країна святкувала перемогу над нацизмом у Другій світовій війні, до чергової частини Вознесенського ВП ГУНП надійшло повідомлення про те, що 9-місячна дитина була залишена без належного батьківського нагляду.
З метою захисту прав малолітньої дитини до місця фактичного проживання родини були викликані карета швидкої допомоги та працівник Служби у справах дітей Вознесенської міської ради. Під час перевірки обставин, що призвели до бездоглядності малечі було з’ясовано, що матір дитини перебуває у лікарні за межами міста, а батько під дією оковитої міцно спить, забувши про належне виконання своїх батьківських обов’язків щодо дитини та обіцянку дружині пильнувати за дитиною та ні на мить не випускати з поля зору беззахисну крихітку.
Ситуація, що склалася в родині несла загрозу життю і здоров’ю малолітньої дівчинки, яка залишилася без догляду дорослих, тому Службою у справах дітей Вознесенської міської ради було прийнято рішення про тимчасове влаштування дитинки до педіатричного відділення лікарні, а матір повідомлено щодо обставин та місця перебування дитини.
На сьогоднішній день дівчинку повернуто матері, а з батьком проведено профілактичну бесіду щодо невживання спиртних напоїв та складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно малолітньої дитини.
В подальшому ця родина буде перебувати під пильним контролем соціальних служб, які запропонують батькам план заходів з метою виведення родини з кризової ситуації.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.05.2020 0 1 018
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно