альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працюємо заради найкращих інтересів дитини

В умовах карантину Службою у справах дітей Вознесенської міської ради не припиняється здійснення комплексу заходів, спрямованих на моніторинг та перевірку стану утримання і виховання дітей, які проживають в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.
Так, 04 травня під час візиту в родину, яка перебуває в складних життєвих обставинах, працівниками Служби у справах дітей міської ради було виявлено факт неналежного виконання батьківських обов’язків відносно малолітньої дитини. Батьки з легковажністю поставилися до рекомендацій соціальних служб щодо створення належних умов для проживання і виховання дитини. Навіть притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків не змінило їх ставлення до виховання власної дитини.
Тож з метою захисту прав, свобод і законних інтересів дитини, вона була тимчасово влаштована до центру соціально-психологічної реабілітації. На час дії карантину Службою у справах дітей міської ради будуть вживатися заходи щодо підтримання родинних зв’язків хлопчика та батьків шляхом дистанційного спілкування, що буде відповідати найкращим інтересам дитини.
На час перебування дитини в закладі працівники соціальної служби будуть здійснювати соціальний супровід родини та взаємодіяти з батьками заради досягнення спільної мети – повернення дитини в родину, оскільки відповідно до законодавства, дитина має зростати у сімейному оточенні.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.05.2020 0 518
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно