альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

В межах соціального проекту "Scholarship в Україні" діє III конкурс для студентів коледжів, технікумів та центрів ПТО України

Для освітян, які навчаються в коледжах, технікумах, закладах ПТО це вже ІІІ конкурc, компанія CyberShark, ініціатори такого соціального проєкту в Україні, організовує. Призовий фонд ІІІ конкурсу складає 28 000 грн.
Гранти освітяни можуть використати на сплату за навчання в учбовому закладі або сплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.
Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти, не зважаючи на фаховий напрямок навчання.
Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих тем та надіслати на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.
Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках проєкту грантонадавачів:
І грант - "Приклади використання компьютерних систем у різних галузях промисловості". Подати заявку на сторінці https://loomhosts.com/uk/grant-2020.
ІІ грант - "Важливість фінансової грамотності української молоді". Подати заявку на сторінці https://turbozaim.com.ua/scholarship/ .
Як проходили попередні конкурси "Sсholarship в Україні" можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.03.2020 0 700
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно