альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага всім тим, хто має бажання до знань! Голови ОСББ, члени правлінь, жителі багатоквартирних будинків - інформація для Вас!

З 12 по 14 лютого стартує школа ОСББ в м.Вознесенськ, в рамках Проекту ЄС/ПРООН HOUSES

Місце проведення офіс ГО "Агенстсво економічного розвитку"

Час проведення:

12 лютого на 14.00
13 лютого на 15.00
14 лютого на 14.00

Участь у навчанні БЕЗКОШТОВНА. ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ВСІ УЧАСНИКИ ОТРИМУЮТЬ СЕРТИФІКАТИ ВІД ПРООН ПРО ПРОХОДЖЕННЯ НАВЧАННЯ І МЕТОДИЧНУ ЛІТЕРАТУРУ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ОСББ.
Базове Навчання в рамках проекту #HOUSES включає в себе наступні теми:
1. Відносини власності в багатоквартирному будинку (Юридичний статус ОСББ-Склад спільного майна багатоквартирного будинку - Обов’язки (спів)власників - Окремі питання: “балансоутримувачі”, “комунальна власність”)
2. Налагодження роботи в ОСББ (чи необхідно “приймати” будинок в управління - Технічна документація - “Баланс” - Самозабезпечення - Засади відносин зі співвласниками - Відносини з виконавцями комунальних послуг
3. Поточна діяльність ОСББ (Фонди, кошторис і внески в ОСББ)
4. Місце ОСББ на ринку комунальних послуг (Моделі організації договірних відносин з надання комунальних послуг у багатоквартирному будинку - Принципи комерційного обліку комунальних послуг - Роль і місце ОСББ в наданні комунальних послуг (стосунки з монополістами)
5. Асоціації ОСББ (Що таке асоціація ОСББ - Вигоди і ризики об’єднання в асоціацію - Засади діяльності асоціації ОСББ)
6. Взаємодія ОСББ з органами державної влади і місцевого самоврядування Що може і що повинне ОСББ - Що можуть і що повинні органи державної влади і місцевого самоврядування - Як уберегти ОСББ від невластивих функцій)
7. Перевірки в ОСББ органами державної влади і місцевого самоврядування (Хто і як може перевіряти ОСББ та управителів - Як проводяться перевірки - Що треба знати, якщо ОСББ є у плані проведення перевірок -Як підготуватися та спокійно пережити перевірку )
8. Комунікації в ОСББ (особливості комунікацій в ОСББ– маніпуляції в комунікації – конфлікт та як його побороти-ефективна презентація: як утримувати увагу аудиторії та ефективно передавати необхідну вам інформацію)
Окрім того є можливість оговорити Програми Фонду енергоефективності та Програму підтримки ЕНЕРГОДІМ.

ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО ПРОЕКТУ - ОТРИМУЙТЕ ЗНАННЯ - УПРАВЛЯЙТЕ БУДИНКОМ ЯКІСНО ТА ЕФЕКТИВНО!


Тетяна Гвоздь, ПРООН
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.02.2020 0 1 058
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно