альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом міського голови Віталія Лукова

06 лютого на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 6 звернень від мешканців Територіальної громади Вознесенська.
До очільника громади звернулась жінка з проханням розібратись, де поділась належна їй сума субсидії. На її думку, при здійсненні нарахувань, була допущена помилка. А співробітники управління соціального захисту населення не приділили мешканці належної уваги для вирішення проблеми. Міський голова доручив заступнику за завідуванням найближчим часом з’ясувати усі обставини справи та вирішити проблему.
Мешканець громади звернувся до міського голови з проханням про надання консультацій стосовно оформлення документації для зведення прибудови до власного будинку. Очільник громади направив чоловіка до профільного спеціаліста й дав доручення останньому з надання мешканцю громади повної консультації з цього приводу.
Інші питання стосувались будівництва, нарахування пільг в готівковій формі, транспортування газу, влаштування в гуртожиток, житлових питань.
Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.02.2020 0 649
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно