альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

З 29.01.2020 року по 05.03.2020 року будуть здійснені громадські обговорення

Шановні мешканці
сіл Ракове та Новогригорівка!


Повідомляємо, що з 29.01.2020 року по 05.03.2020 року будуть здійснені громадські обговорення відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з питання розгляду документів державного планування – «Генерального плану села Новогригорівка Вознесенського району Миколаївської області у складі з планом зонування території села Новогригорівка» та «Генерального плану села Ракове Вознесенського району Миколаївської області у складі з планом зонування території села Ракове» на підставі рішення Вознесенської міської ради Миколаївської області від 19 квітня 2019 року №4 «Про розроблення містобудівної документації сіл Новогригорівка та Ракове» .
Замовник документу державного планування та звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу - Виконавчий комітет Вознесенської міської ради, виконавець – ТОВ «Проектне бюро «Базис».
Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій формі, з посиланням на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження подаються до Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, на адресу: Миколаївська область, м. Вознесенськ, пл. Центральна,1, або на електронну адресу: vozmer2@gmail.com.
Проведення консультацій з Управлінням охорони здоров’я Миколаївської ОДА, Управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської ОДА, Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством екології та природних ресурсів України у процесі стратегічної екологічної оцінки передбачається відповідно до ст. 13 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку».
Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 05.03.2020 року.
Ознайомитися з документацією можна за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Соборності, 41, а також на офіційному веб-сайті: voz.gov.ua.

Село Новогригорівка Завантажити 
Село Ракове  Завантажити 

Відповідальний: Відділ містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради. Посада: начальник відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради – головний архітектор Чорна Лейла Тахир Кизи. Тел. (05134) 3-27-08; e-mail: arh-voz@ukr.net.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.01.2020 0 532
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно