альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дитячий майданчик «Казка» на мікрорайоні «Північний» зазнає кардинальних перетворень

26 грудня в приміщенні бібліотеки № 4 Комунальної установи «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» керівництво громади, представники від різних груп громадськості та експерти програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» в області ландшафтного дизайну разом розробляли концепцію реконструкції дитячого майданчика «Казка», що знаходиться на мікрорайоні «Північний».
Як відомо, поряд з цим дитячим майданчиком заплановано створення невеликої ярмаркової площі. Оскільки атракціони та компоненти декору майданчика застаріли й вже не мають спільного стилістичного наповнення, виникла необхідність перебудови майданчика. Головну ідею стилістики у форматі казкових мотивів вирішили залишити незмінною.
Учасники обговорення визначили, що ярмаркова площа та дитячий майданчик повинні розглядатись в комплексі й доповнювати одне одного. Комплекс повинен стати серцем мікрорайону, місцем тяжіння для людей. У зв’язку з тим, що на території майданчика багато часу проводять не лише діти, а й молодь, люди похилого віку, інші верстви населення, було прийняте рішення, передбачити зони відпочинку і для них також.
Після усіх обговорень домовились, що дизайнери запропонують ескіз нового вигляду дитячого майданчика вже на початку наступного року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.12.2019 0 1 327
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно