альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Міський голова Віталій Луков провів останній в цьому році офіційний прийом громадян

26 грудня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 3 звернення від мешканців Територіальної громади Вознесенська.
Мешканка міста звернулась до очільника громади з проханням допомогти вирішити спір між її сином, який має інвалідність та його колишнім роботодавцем. Зі слів жінки, чоловік після свого звільнення у результаті скорочення штату підприємства, звернувся до Вознесенського міжміського центру зайнятості населення по допомогу з безробіття. Фахівці Центру пояснили, що наразі не можуть виплачувати йому таку допомогу. Уся повнота вини лежить на колишньому роботодавці, який систематично не виконував своїх фінансових зобов’язань перед Пенсійним фондом України. Віталій Луков доручив своєму заступнику за завідуванням надати постраждалим максимально можливу допомогу в оформленні документів та надати їм правову консультацію з цих питань.
Інші звернення стосувались шахрайства та приватизації особистого майна.
Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.12.2019 0 523
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно