альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Завершено «осінні зустрічі» міського голови Віталія Лукова з громадою

Традиційні «осінні зустрічі» міського голови Віталія Лукова з громадою завершилися двома останніми - в загальноосвітніх школах № 8 та 10.
Візуалізація про представлення бюджету громади на прикладі корови, відображена у вигляді напівгумористичних коміксів, виявилася зрозумілою для слухачів, а значить – ефективною. Після розповідей міського голови в такій формі, у присутніх залишалося мало запитань. Але найбільш наболілі звучали в кожній школі.
Мешканці, які проживають біля загальноосвітньої школи № 8, приємно здивували своєю активністю. На зустріч зібралась практично повна актова зала школи. Це говорить про активну громадянську позицію жителів мікрорайону «Північний» та їхнє бажання брати безпосередню участь у житті міста. Люди запитували про нарахування коефіцієнту при обліку газу, про дороги, перевезення, тарифи, вивіз сміття. Мешканців також цікавили питання роботи підрядників на об’єктах будівництва і ремонту в громаді. Одразу після зустрічі було вирішене питання проведення занять в школі № 8 для спортивної секції з карате.
Мешканці, які проживають біля загальноосвітньої школи № 10, крім питань, які повторювалися на кожній зустрічі, турбувались щодо несанкціонованої торгівлі по вулиці Чубчика, торгівлі піротехнічними засобами, забезпечення умов пожежної безпеки в школі.
В усіх школах громади Віталій Луков розповідав про можливість будь-кого з мешканців громади створити щось для міста за бюджетні кошти. Мова йде про «Громадський проект» - платформу реалізації ідей для покращення громади. Суть програми в тому, що мешканець, який має ідею з покращень в громаді, може отримати від 50 до 100 тис. грн на її реалізацію у разі, якщо цю ідею підтримають інші жителі і вона переможе серед подібних проектів. В цьому році на проекти з бюджету громади було виділено 250 тис грн. Вже визначено чотирьох переможців. Це один великий проект на 100 тис. грн. та три малих – по 50 тис. грн. кожен. Так, завдяки активним мешканцям, в 2020 році у нас з’являться кінотеатр під відкритим небом, пластикові контейнери по вулиці Михайлівській, спортивний та дитячий майданчики.
Останню «осінню зустріч» в загальноосвітній школі № 2 вирішено об’єднати зі Звітом міського голови про його роботу та роботу виконавчих органів ради в 2019 році, який відбудеться 20 грудня о 16:00 в приміщенні сесійної зали Виконавчого комітету Вознесенської міської ради (пл. Центральна, 1, ІІ поверх). Запрошуємо усіх мешканців громади отримати найбільш повну та достовірну інформацію про діяльність органів місцевого самоврядування.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.12.2019 0 796
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно