альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

17 грудня в місті Южноукраїнську відбудуться громадські слухання

З метою залучення громадськості до обговорення питань щодо прийняття рішень, які можуть впливати на стан довкілля, надання можливості вільного доступу до інформації про діяльність органів виконавчої влади Державна інспекція ядерного регулювання України з 22 листопада по 22 грудня 2019 року проводить публічне громадське обговорення питання про можливість продовження експлуатації ядерної установки – енергоблоку № 3 Южно-Української АЕС. У рамках обговорення 17 грудня о 12.00 відбудуться громадські слухання за адресою: Миколаївська обл. м. Южноукраїнськ, проспект Незалежності, 10, Палац культури «Енергетик».

З матеріалами, що виносяться на розгляд, можна ознайомитися на сайті ДІЯРУ www.snrc.gov.ua(Головна/Консультації з громадськістю/Публічні громадські обговорення) та офіційному сайті ВП ЮУАЕСwww.sunpp.mk.ua(Діяльність/Продовження експлуатації).

Контактна особа: Пелюх Олександр – начальник управління інформації та громадських зв'язків – прес-секретар генерального директора ВП «Южно-Українська АЕС». Телефон для довідок: (05136) 5-64-44.

Запрошуються представники ЗМІ та громадськості до участі у громадському обговоренні та слуханнях.


УВАГА! Керівництво Южноукраїнської АЕС забезпечує безоплатне транспортування бажаючих потрапити на слухання й назад. Кількість місць обмежена. Тому усі, хто бажає скористатись такою можливістю, повинні зв'язатись з відповідальною особою у місті Вознесенську за номером телефону (0974195528) та забронювати місце в автобусі. 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.12.2019 0 483
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно