альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування вознесенці відзначили святковим концертом

06 грудня вознесенці зібралися, щоб відзначити два свята, які мають вагоме значення у розвитку та становленні України, як незалежної держави. Це День збройних Сил України та День місцевого самоврядування в Україні. Розбудова держави та захист її території, що може бути головнішим для народу, який століттями прагнув волі, справедливості, незалежності.
З вітальним словом виступив міський голова Віталій Луков. Очільник громади вручив грамоти Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївської обласної ради, Виконавчого комітету Вознесенської міської ради кращим за результатами року службовцям органів місцевого самоврядування та військовослужбовцям місцевих військових частин і військового комісаріату.
Хвилиною мовчання присутні пом’янули тих героїв, які не повернулись з війни. Їхній подвиг назавжди залишиться у пам’яті українського народу.
Після урочистої частини місцеві колективи демонстрували свої творчі номери на радість гостей свята. Зі сцени звучали пісні від вознесенців і для вознесенців. Танцювальні гуртки та гуртки художньої самодіяльності виконували свої кращі номери та композиції.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.12.2019 0 792
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно