альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Стратегічне планування – на повістці дня міської влади Вознесенська

8 травня під головуванням міського голови Віталія Лукова відбулась нарада з представниками управлінь та відділів міської ради з питань розробки Стратегічного плану міста Вознесенська, Плану місцевого економічного розвитку, а також щодо розробки низки проектів для участі у різних грантових конкурсах.

Грантодавці все частіше, особливо якщо в їх ролі виступають державні установи, вимагають, щоб тематика грантових заявок виходила із проблематики стратегічних документів об’єднаних територіальних громад та міст обласного значення. Саме тому вже є нагальним питання їх розробки, над чим і працювали фахівці разом з керівництвом міста. Наскрізною темою усіх дискусій була допомога місцевому бізнесу розвиватись, створення умов для комфортного налагодження бізнес-зв’язків між підприємцями міста і владою, а також між самими підприємцями, удосконалення місцевої інфраструктури.

На першому етапі учасники наради проведуть детальний аналіз відповідно до заданих критеріїв та нададуть його на наступній зустрічі. Результатом систематизації усього масиву даних повинні стати ідеї, що втілюватимуться в життя з допомогою відповідних стратегічних планів.

Також на нараді обговорювалось питання подання грантових заявок на конкурс мікрогрантів, що проводиться Миколаївською обласною державною адміністрацією. Місто має ряд вже розроблених грантових заявок, серед яких попередньо відібрано такі грантові заявки, як комплектування НВК № 3 матеріальною базою для дошкільнят; капітальний ремонт системи забезпечення гарячою водою з впровадженням сонячних колекторів ТМ «СтарЕнержі» на об’єкті ФОК «Водограй».

Шановні підприємці, якщо у вас є невтілені бізнес-ідеї, або ж існують проблеми з їх втіленням та є пропозиції щодо їх вирішення з допомогою влади, ми готові до співпраці з вами. Звертайтесь до відділу економіки Вознесенської міської ради (вул. Центральна, 1, каб. 31, тел. 4-31-90) із своїми ідеями, ми будемо раді допомогти вам і вашому бізнесу реалізуватись.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.05.2018 0 1 119
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно