альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенська молодь запустила екологічний челендж Україною

Молодіжна рада Вознесенської громади розпочала свою активну діяльність корисною справою - прибиранням набережної річки Мертвовод. Саме такою ініціативою 16 листопада молодь зібрала близько 40 учасників волонтерського руху, які ставили собі за мету зробити свою громаду чистішою та безпечнішою для оточуючих.
Діти, їх куратори за окремими напрямками й активні мешканці громади, які долучилися до цього заходу, роздільно збирали сміття на сорока гектарах землі, грілися смачним чаєм, куштували печиво, спілкувалися в приємній атмосфері, робили фото та відео на згадку.
"Дізналися про захід через соціальні мережі. Нам все дуже сподобалося: крута організація, гарна атмосфера, приємні знайомства. Радіємо, адже в громаді є небайдужі люди, яких хвилює тема екології. Круто, що ми стали частиною цього благородного дійства. Обов'язково будемо брати участь й надалі в подібних заходах", - прокоментували волонтери.
Суботня "зачистка" набережної могла б мало чим відрізнятися від вже існуючих подібних ініціатив, але організатори вигадали незвичайний екологічний челендж, який має згуртувати українську молодь на добрі справи. Тож ініціатори набрали жменьку чистої землі у так звану "банку єдності" й передали відео-звернення до Молодіжної ради міста Миколаєва.
Умови челенджу - молодіжній раді м. Миколаєва потрібно організувати подібний захід, викласти до своїх соціальних мереж фото- та відеозвіт, додати до "банки єдності" жменьку чистої землі з Миколаєва та передати челендж іншій громаді. Коли ж "банка єдності" наповниться, вона має повернутися до Вознесенська. Саме тут, де розпочалася естафета, й висадиться дерево єдності, яке символізуватиме дружність молодих людей з усієї України.
Миколаєве, екологічний челендж розпочато! Чекаємо на крутий волонтерський захід й у вашому місті!


Молодіжна рада Вознесенської громади
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.11.2019 0 1 624
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно