альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Спеціалісти довели до відома розпорядників коштів міського бюджету основні підходи до формування проекту бюджету громади на 2020 рік

25 жовтня 2019 року відбувся семінар з розпорядниками коштів міського бюджету на тему «Організація бюджетного процесу із складання проекту міського бюджету на 2020 рік і прогнозу міського бюджету на 2021-2022 роки та очікуване виконання міського бюджету до кінця 2019 року».
Спеціалісти Фінансового управління Вознесенської міської ради довели до відома присутніх основні підходи до формування проекту бюджету громади на 2020 рік відповідно до прогнозних показників, визначених у проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» та схвалених Верховною Радою України у першому читанні.
При цьому зауважили, що в разі доопрацювання Кабінетом Міністрів України проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» та схвалення цих змін Верховною Радою України у другому читанні, головним розпорядникам будуть доведені оновлені показники.
Детально ознайомили головних розпорядників коштів із вимогами до заповнення бюджетних запитів на 2020 рік та акцентували увагу на необхідності оприлюднення бюджетних запитів протягом трьох днів після оприлюднення проекту міського бюджету.
Також, акцентували увагу на важливості впровадження гендерного підходу в бюджетному процесі і зауважили, що бюджетні запити на 2020 рік мають бути складені з врахуванням гендерних показників.

Фінансове управління ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.10.2019 0 619
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно