альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Щотижневі підсумки рейдів робочої групи з легалізації трудових відносин

Робочою групою з легалізації трудових відносин у місті Вознесенську 16.10.2019 було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання що здійснюють діяльність по вул. Соборності м. Вознесенська. Обстежено 13 фізичних осіб-підприємців та 2 юридичні особи. Виявлено одну фізичну особу, яка здійснювала діяльність без реєстрації підприємцем.
До складу робочої групи входять представники відділу праці Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, Вознесенської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області, Фінансового управління Вознесенської міської ради та інспектор праці Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради.
Увага! До складу робочої групи долучився представник державної податкової інспекції, в разі необхідності будуть залучені представники органів внутрішніх справ (нацполіції).
Роботодавцям та працівникам надано роз’яснення чинного законодавства з питань праці, зроблено акцент на соціальних ризиках для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.
Також наголошуємо, що в разі недодержання законодавства про працю будуть здійсненні відповідні заходи контролю.

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.10.2019 0 530
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно