альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вознесенській громаді представили програму «Молодіжний працівник в ОТГ»

2 жовтня до Вознесенська завітали експертка Благодійного фонду «Ласка» Анна Ганжул, програмна спеціалістка Програми DOBRE Наталія Сафронова та тренерка навчальної програми «Молодіжний працівник в ОТГ» в рамках Програми DOBRE Ірина Боднар.
На презентацію були запрошені працівники будинків культури, бібліотек, вчителі, молодь, представники установ, підприємств, організацій, що залучені до роботи з молоддю. У заході також взяли активну участь заступники міського голови Денис Хімій та Юрій Путій.
Лейтмотивом презентації було спільне бажання розпочати активну молодіжну роботу в громаді. Присутні активно вступали в дискусію з тренеркою, висловлювали проблематику роботи з цією цільовою аудиторією.
Ірина Боднар окреслила дорожню карту роботи та запросила бажаючих взяти участь у відборі на навчальну 7-місячну програму «Молодіжний працівник в ОТГ», яка складається з трьох етапів. За її допомогою учасники навчаться комунікувати з молодими людьми, отримувати від них корисний фідбек, чути та правильно аналізувати їх бажання, стати помічником в реалізації молодіжних ідей.

Якщо ти готовий працювати з молоддю в Вознесенській громаді та вдосконалювати свої навички молодіжної роботи заповнюй реєстраційну форму за посиланням:
Поспішай, реєстрація триває до 14 жовтня! Перший триденний базовий тренінг розпочинається вже 8 листопада у м. Миколаїв.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.10.2019 0 1 102
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно