альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Представники стихійного ринку відмовляються йти на будь-який компроміс

30 вересня за ініціативи депутата міської ради Михайла Антонова відбулася чергова нарада щодо вирішення питання стихійної торгівлі по вулиці Чубчика. На нараду було запрошено представників міської ради та центрального ринку, підприємців, котрі торгують на стихійному й центральному ринках.

Метою чергового зібрання було заслухати всі сторони цього затяжного конфлікту та знайти компроміси задля його вирішення. Міською владою повідомлено про неодноразові намагання припинити стихійну торгівлю у центрі міста. Вже протягом багатьох років працюють рейдові групи, складаються протоколи на правопорушників, але дієвих результатів це не приносить.

Представник адміністрації центрального ринку зауважив, що керівництво ринку виконає чергові умови «стихійників», аби тільки торговці працювали легально на території ринку. А це - продовжити режим роботи центрального ринку та розширити овочеві ряди для зручності роботи підприємців.

Але емоційна розмова між представниками двох ринків завадила знайти між сторонами компроміс та скласти відповідний план подальших дій. Робота триває!

Вчергове закликаємо вознесенців та гостей громади не купувати продовольчі товари на стихійних ринках! Стихійна торгівля – це торгівля фізичними особами без відповідних дозвільних документів про якість та безпеку товарів, що реалізуються ними у невстановлених місцях з рук, із землі без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі. Саме ці продукти можуть нести особливу загрозу, як власному здоров’ю так і вашій родині.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.10.2019 0 1 207
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно