альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Зі святом! З Днем усиновлення!!!

День усиновлення — свято України, яке щороку припадає на 30 вересня під покровом Святої матері Софії та її дочок Віри, Надії, Любові. Вона дбайливо виховувала своїх дочок, даючи їм приклад милосердя, великодушності, людяності, мужності та витривалості у святій вірі.
В результаті плідної співпраці Служби у справах дітей Вознесенської міської ради з кандидатами в усиновлювачі у 2019 році на території міста Вознесенська було усиновлено П’ЯТЬ дітей, позбавлених батьківського піклування, які з різних причин залишилися без батьківської турботи, материнської ласки та любові.
Завдяки батькам-усиновлювачам маленькі дітлахи набули люблячих та турботливих батьків. Адже, чужих дітей не буває, бувають діти, які чекають на своїх батьків.
Служба у справах дітей бажає кожному вірити, що дива існують, а надії неодмінно здійснюються!!! І в Вашій оселі обов’язково буде лунати дитячий сміх.
Шановні друзі, подаруйте маленькій дитині надію на щасливе дитинство. Прийміть до своєї родини маленьке чудо, яке подарує Вам насичене життя радості, любові, вдячності та здобуде справжніх батьків.

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.09.2019 0 671
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно