альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Профілактична робота з дотримання правил благоустрою триває!

Громадським формуванням «Соколи» регулярно проводиться профілактична робота з вознесенцями щодо дотримання правил благоустрою.

Досі деякі жителі громади, не зважаючи на багаторазові нагадування та спонукання до роздільного збору сміття, можливості облаштування у себе на території компостних ям, продовжують створювати на контейнерних майданчиках справжні сміттєзвалища!

26 вересня вчергове було зафіксовано, як жителі приватних будинків з вул. Котляревського, Осипенка та Соборності несуть своє нетароване сміття до контейнерних майданчиків біля багатоповерхової забудови. Зауважимо, що саме ці 3 вулиці з вересня поточного року переведено на повідерний збір сміття.

Сміттєві контейнери та майданчики не призначені для зсипання гілля, листя, трави, землі тощо. Подібне сміття краще викидати до компостної ями, або ж тарувати (гілля зв’язувати, листя та траву складати у пакети/мішки).

Попереджаємо, що рейдові групи працюють кожного дня. На порушників складаються протоколи про правопорушення, а нетароване сміття повертається власнику.

Поважаймо свою громаду та один одного! Не засмічуйте свою домівку!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.09.2019 0 588
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно