альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Посмішки, враження, морозиво, екстрим – залишаться в пам’яті надовго!

15 вересня, чудового сонячного вихідного дня, в парку Січової Слави територіальна громада міста Вознесенська приймала Фестиваль об’єднаних територіальних громад Миколаївщини «Нам DOBRE разом». Багато містян зі своїми дітьми взяли участь у святкуванні цієї події. Не залишилися осторонь і дітки з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які активно долучились до фестивалю і поринули у теплу та гостинну атмосферу свята.
Так, на дитячій галявині дівчатка із задоволенням малювали та виготовляли квітку – цукерочку, яку потім з гордістю дарували названим батькам, а хлопчики, під керівництвом вихованців Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості, займалися виготовленням літаків. Неможливо було оминути цікаву локацію «здоров’я», на якій дітлахи дізналися від професійного інструктора як необхідно надавати невідкладну медичну допомогу людині. Також діти відвідали лавку майстрів, де із захопленням розглядали вишиті бісером ікони, картини, різьбу по дереву, ляльки ручної роботи та багато інших цікавих робіт.
Учасники цікаво та весело відпочивали, активно долучалися до майстер-класів, веселих та захоплюючих конкурсів, в яких мали змогу взяти участь діточки різних вікових категорій. Кожен знайшов для себе загадковий острівець бажань та натхнення, який залишився у спогадах назавжди.
Коли настав час обіду, діточки із задоволенням скуштували смачнючий козацький куліш, який був зварений з душею для усієї громади та гостей міста.
На завершення фестивального дня усім захотілося сфотографуватися на пам’ять, і для цього якнайкраще підійшла креативна фотозона із справжніми піратами Карибського моря!

Служба у справах дітей Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.09.2019 0 600
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно