альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Святкування 5-ти річчя Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості

Міський голова Віталій Луков відвідав святкові заходи з нагоди відзначення 5-ти річчя Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості. Очільник громади в своєму привітанні зауважив, що делегація з міста Радомсько (Польща), яка прибула до Вознесенська, вже завітала до ЦДЮТ та була приємно вражена рівнем позашкільної освіти в такій маленькій громаді. Також від усієї громади міста Вознесенська, від небайдужих підприємців Віталій Луков подарував присутнім дітям смачне морозиво.

«Ми зобов’язані зберегти цей чудовий центр позашкілля, спеціалістів-керівників гуртків, якими славиться наш ЦДЮТ й знаходити для цього кошти, вільний час та свої зусилля. Я гордий тим, що є міським головою такої класної громади, таких гарних дітей, талановитих дорослих людей, які є патріотами свого міста. З днем народження!», - зауважив очільник громади.

Головний режисер, монтажер, продюсер та генеральний директор ЦДЮТ Наталія Юрпольська презентувала міському голові рекламку «Спитай мене про ЦДЮТ»:

«Віталію Дмитровичу, я знаю що ви завжди підтримуєте молодіжні ініціативи, намагаєтесь йти в ногу з часом, тому хочемо подарувати вам невеличку рекламку й запропонувати приєднатися до флешмобу "Спитай мене про ЦДЮТ». Просимо, щоб ця табличка була в вашому кабінеті й кожному, хто зайде до вас, ви розповідали про наш гарний позашкільний заклад. Ми всім завжди раді!».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.09.2019 0 641
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно