альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Офіційний прийом міського голови Віталія Лукова

25 липня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 3 звернення від мешканців Вознесенської територіальної громади.
Група мешканців міста звернулась до міського голови по допомогу. Вони проживають біля закладу ресторанного типу River Bug. Два роки у людей не було жодних проблем із таким сусідством. Але останнім часом в порушення вимог Закону власниця закладу створює великі незручності жителям, що живуть по сусідству, проводячи регулярні дискотеки. Гучна музика не дає людям спати. На думку сусідів, дискотеку відвідують навіть неповнолітні. Гуляння проводять після 23:00. Жителі неодноразово звертались за допомогою до поліції, але власниця закладу не зважаючи ні на що продовжує порушувати Закон та заважати сусідам. Міський голова пояснив, що порушення законодавства України повинна припиняти поліція. Міська рада та її виконавчі органи зі свого боку ніяких дозволів на проведення подібних заходів не видає через відсутність таких повноважень. За повідомленням сусідів контролюючі органи ради вживатимуть заходів в межах своєї компетенції.
Інші звернення стосувались питань вирішення конфліктів із сусідами, питань діяльності ОСББ.
Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.07.2019 0 879
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно