альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

В пріоритеті – цікаве та зрозуміле представлення бюджету для громади

Вже кілька тижнів міський голова Віталій Луков активно працює над ідеєю представлення інформації про бюджет Вознесенської територіальної громади таким чином, щоб інформація стала не лише зрозумілою для всіх, але й щоб її було дійсно цікаво сприймати.
Для чого це робиться? Це все заради людей. Для того, щоб будь-який мешканець громади зумів осягнути такі складні сфери життя, як бюджетний процес, наповнення бюджету, бюджетні програми, прибутки та видатки громади. Крім того, знайомлячись з премудростями бюджетування, проста людина повинна чітко розуміти, про чий саме бюджет йдеться, щоб вона ототожнювала себе з отриманою інформацією та розуміла своє місце в структурі системи.
Це дуже складна задача, але вже скоро з громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети» програми DOBRE широкому загалу буде представлено цікавий результат нашої роботи. Слідкуйте за новинами на офіційному сайті http://voz.gov.ua/ та офіційній сторінці Вознесенської територіальної громади в соціальній мережі Facebook: «Міська влада Вознесенська».
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.07.2019 0 774
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно